Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤΟ 4Ο ΔΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ



Άγγελος Πούλος
E-mail: poulos.agg@gmail.com
Τηλ :6932250073

Γιάννης Ρούπας
E-mail: groyp@sch.gr
Τηλ: 6945990525

17-3-2019

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ  ΜΑΣ
ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤΟ 4Ο ΔΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Δηλώνουμε την απόλυτη στήριξή  μας στους Συναδέλφους του 4ου ΔΣ Μαρκοπούλου, σε σχέση με το θέμα που έχει προκύψει με το αίτημα για τη μέτρηση της ποιότητας του αέρα στη συγκεκριμένη σχολική μονάδα.
Οι Συνάδελφοι, με απόφασή τους, είναι σύμφωνοι με την πρωτοβουλία των Συλλόγου Γονέων, όπως και όλοι οι εκπαιδευτικοί είναι σύμφωνοι με κάθε ενέργεια που συμβάλλει στην αναβάθμιση της δημόσιας εκπαίδευσης. ‘Όμως ζητούν, όπως είναι υποχρεωμένοι, να τηρηθεί το θεσμικό πλαίσιο.
Στηρίζουμε τη θέση και τις αποφάσεις τους και καλούμε όλους τους αρμόδιους να αναλάβουν τις ευθύνες τους (Σύλλογοι και ‘Ένωση Γονέων Μαρκοπούλου-Διεύθυνση ΠΕ Εκπαίδευσης Αν. Αττικής-Δήμος Μαρκοπούλου), να δώσουν λύση, όπως υποχρεούνται ο καθένας από τη μεριά του στο ζήτημα, και να σταματήσουν είτε να πιέζουν και να ζητούν από τους Συναδέλφους να παραβλέψουν το θεσμικό πλαίσιο, είτε να στρέφονται εναντίων τους με δηλώσεις στα ΜΜΕ. Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε προσπάθεια μετακύλησης ευθυνών στις πλάτες τους.
Καλούμε τους Συλλόγους της Αν. Αττικής να συμπαρασταθούν στους Συναδέλφους και να προχωρήσουν σε κάθε ενέργεια στήριξής τους προς όλες τις κατευθύνσεις.

ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ